diensten

tuinadvies

Twijfelt u of het zinvol of noodzakelijk is uw tuin rigoureus op de schop te nemen? Vraagt u zich af of een bepaalde boom beter kan worden verwijderd of juist niet? Overweegt u om oude bestrating te vervangen of om de tuin te laten ophogen? Bent u ontevreden over de aanwezige beplanting? Soms is een simpele ingreep al voldoende om een grote verbetering te bewerkstelligen. Deskundig advies loont.

tuinontwerp

Elke prettige, praktische tuin begint met een goed ontwerp. Van een slimme plattegrond en een uitgekiende beplanting heb je jarenlang plezier. Veel hoveniersbedrijven besteden aan het ontwerp zo min mogelijk tijd. U vraagt, zij draaien. Voor ons is het ontwerpen onze core business.

de uitvoering van het ontwerp

Wij zorgen ervoor dat het ontwerp ook goed wordt uitgevoerd. Wij helpen u de meest geschikte partij te vinden voor het uitvoeren van grondwerk, bestrating, timmer- en smeedwerk. Wij kunnen de aanleg of renovatie van de tuin begeleiden, ook als u onderdelen van het werk liever in eigen beheer wilt uitvoeren.

de beplanting

Gewoonlijk verzorgen wij zelf de levering van de planten en het aanplanten. U hoeft niet tevergeefs met bestellijsten alle tuincentra en het gehele internet af te stropen. Wij regelen meteen de gepaste vervanging indien een bepaalde soort niet leverbaar is. U krijgt gegarandeerd de juiste plant op de juiste plaats.

het onderhoud

Na de aanleg of renovatie van de tuin kunnen wij uw tuin voor u onderhouden of laten onderhouden of u leren het onderhoud geheel of gedeeltelijk zelf te doen.

tuinonderhoud